• TUOTTEET

TÄÄLTÄ LÖYDÄT MEIDÄT:

ISO-CHEMIE GmbH

Röntgenstrasse 12

73431 AALEN - GERMANY

PUHELIN +358 94 24 50 462

FAKSI +358 94 24 50 751

S-POSTI info@iso-chemie.fi

 

Tietosuojailmoitus

1. Vastaava taho ja yleiset perusteet

Me, ISO-Chemie GmbH, Röntgenstr. 12, 73431 Aalen, Saksa olemme vastaava taho henkilötietojesi käsittelylle EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti, osoitteessa ”www.iso-chemie.eu” olevan verkkosivuston (jatkossa myös ”verkkosivusto”) ja ”portal.iso-chemie.eu” -portaalin (jatkossa myös ”ISO-PORTAL” ja ”Online-Shop”) tarjoajana ISO-Chemie GmbH on vastuussa verkkosivuston, ISO-PORTALin ja Online-Shopin käyttäjän (”sinä”) tiedoista.

 

Sinun luottamuksesi ja yksityisyytesi suoja on meille erittäin tärkeää. Siksi otamme henkilötietojesi suojan ja turvallisuuden erittäin vakavasti. Henkilötietosi kerätään, niitä käsitellään ja käytetään ainoastaan tietosuojaoikeudellisten määräysten, erityisesti EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) ja Saksan telemedialain (TMG) määräysten, mukaisesti.

 

Seuraavassa haluamme tiedottaa sinulle perusteellisesti tiedotusvelvollisuutemme puitteissa, mitä tietoja keräämme ottaessasi yhteyttä huoltotiimiimme, suoramarkkinointitoimenpiteissä sekä käydessäsi verkkosivustollamme, ISO-PORTALissa, Online-Shopissa ja käyttäessäsi siellä olevia palveluitamme ja tarjontaamme, sekä kuinka käsittelemme tai käytämme niitä jatkossa. Lisäksi haluamme kertoa sinulle siitä, mihin rinnakkaistoimenpiteisiin olemme ryhtyneet myös teknisellä ja organisatorisella saralla.

2. Henkilötietojesi kerääminen ja käyttö

Henkilötiedot ovat kaikki tietyn tai määritettävissä olevan luonnollisen henkilön henkilökohtaiseen ja aineelliseen tilanteeseen liittyvät tiedot. Henkilötietoihisi lasketaan näin kaikki tiedot, joiden voidaan osoittaa kuuluvan sinulle, kuten esim. sinun nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.

 

Keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi mahdollistaaksemme sinulle verkkosivustomme tarjonnan, ISO-PORTALin, Online-Shopin tarjonnan käytön sekä palvelujemme ja tarjontamme hyödyntämisen.

 

Keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi muun muassa seuraavissa tapauksissa:

  • Kun otat meihin yhteyttä suoraan, esim. verkkosivustomme tai ISO-PORTALin tai Online-Shopin kautta, ja olet kiinnostunut esim. tuotteistamme tai palveluistamme tai sinulla on muuta asiaa.
  • Kun ostat meiltä tuotteita
  • Kun ostat meiltä palveluja
  • Kun annat tietosi käyttöömme valmennuksen, koulutuksen, luennon tai muun tapahtuman puitteissa
  • Kun pyydät tietoja tuotteistamme ja palveluistamme
  • Kun vastaat suoramarkkinointitoimenpiteisiimme (esim. täytät vastauskortin tai palautefaksilomakkeen tai ilmoitat tietosi verkossa verkkosivustollamme tai ISO-PORTALissa tai Online-Shopissa)
  • Kun kolmannet osapuolet ja kumppaniyritykset antavat käyttöömme luvallisesti sinua koskevia henkilötietoja.

Keräämme, käsittelemme ja käytämme henkilötietoja ainoastaan, jos ja siltä osin kun olet antanut kyseiset tiedot käyttöömme konkreettista tietojenkeruuta tai -käyttöä varten vapaaehtoisesti, säännökset sallivat konkreettisen tietojenkeruun ja/tai -käytön tai olet antanut sitä ennen nimenomaisen suostumuksesi konkreettiseen tietojenkeruuseen ja/tai -käyttöön.

 

Tietojesi keräyksen ja käytön laajuus ja tapa eroavat sen mukaan, käytkö verkkosivustollamme, ISO-PORTALissamme tai Online-Shopissamme ainoastaan tietoja etsimässä vai käytätkö tarjoamiamme palveluja.

 

Tallennamme kaikki tiedot, jotka annat käyttöömme verkkosivustollamme tai ISO-PORTALissa tai Online-Shopissa syöttämällä, Euroopan unionin maassa oleville palvelimille. Oikeuden tietojen käyttöön saavat ainoastaan toimivaltaiset tahot yrityksemme sisällä kyselyjesi ja toiveittesi käsittelyä varten. Emme myy tietojasi kolmansille, vuokraa niitä tai anna niitä muulla tavalla vieraaseen käyttöön. Henkilötietojen välittäminen valtion laitoksille ja virastoille tapahtuu ainoastaan pakottavien kansallisten säännösten puitteissa EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Työntekijöitämme sitoo erittäin tiukka salassapitovelvollisuus ja luottamuksellisuus.

Verkkosivustomme informatiivinen käyttö

Verkkosivustomme pelkän informatiivisen käytön yhteydessä ei henkilötietojen antaminen ole tarpeen.

 

Keräämme ja käytämme ainoastaan niitä tietojasi, jotka Internet-selaimesi välittää automaattisesti, kuten kysyvän tietokoneen IP-osoite, käyttämäsi Internet-selaimen tyyppi, kieli sekä versio ja käyttöjärjestelmä, käytetyt sivut, verkkosivustollamme käynnin päiväys ja kellonaika, aikavyöhyke-ero Greenwichin aikaan (GMT), siirretty tietomäärä sekä käyttöstatus/HTTP-statuskoodi.

 

Keräämme nämä tiedot ja käytämme niitä informatiivisella käynnillä ainoastaan nimettömässä muodossa mahdollistaaksemme sinulle verkkosivustollamme käynnin, tilastollisiin tarkoituksiin sekä Internet-tarjontamme parantamiseen. IP-osoitettasi lyhennetään tällöin viimeisen oktetin (osasegmentin) verran. Näitä tietoja ei yhdistetä tietyn luonnollisen henkilön henkilötietoihin. IP-osoitteesi tallennamme ainoastaan väliaikaisesti käyntisi ajaksi.

 

Verkkosivustomme ja ISO-PORTALin käyttöön ei yleisesti tarvita mitään henkilötietoja. Erilaisia henkilötietoja tarvitaan vain, kun haluat ottaa meihin yhteyttä.

  • Yhteydenottolomake tuotteita koskeviin kysymyksiisi, viesteihisi, toiveisiisi ja aloitteisiisi vastaamista varten.
    • Pakolliset tiedot: Yhteyshenkilön etu- ja sukunimi sekä sähköpostiosoite
    • Valinnaiset tiedot: Yritys, katuosoite, postinro/paikkakunta, puhelin- ja faksinumero
  • Aikataulutoivomus-lomake aikataulusta sopimista varten
    • Pakolliset tiedot: Yrityksen nimi, yhteyshenkilön etu- ja sukunimi, postinro/paikkakunta, maa, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja asiasi
    • Valinnaiset tiedot: Aikataulutoivomus
  • Soittopyyntöpalvelu-lomake soittopyyntöä ja tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi vastaamista varten
    • Pakolliset tiedot: Etu- ja sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja aihe
    • Valinnaiset tiedot: Yrityksen nimi, postinro/paikkakunta, maa
  • Mallitilaus-lomake tuote-esittelytarkoituksiin
    • Pakolliset tiedot: Yritys, yhteyshenkilö, katuosoite, postinro/paikkakunta, puhelin, sähköpostiosoite
    • Valinnaiset tiedot: Faksinumero
  • Lahjakortti-lahja -lomake postitoimitusta varten
    • Pakolliset tiedot: Sukunimi, etunimi, katuosoite, postinro/paikkakunta
    • Valinnaiset tiedot: Yritys, sähköpostiosoite

3. Evästeet

Käytämme verkkosivustollamme evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka verkkopalvelimemme lähettää selaimellesi verkkosivustollamme käydessäsi ja jotka tallennetaan tietokoneellesi myöhempää käyttöä varten.

 

Käytämme niin kutsuttuja istuntoevästeitä (nimitetään myös väliaikaisiksi evästeiksi), eli sellaisia, jotka välitallennetaan ainoastaan verkkosivullamme tapahtuvan käyttösi ajaksi. Käytämme tällaisia evästeitä voidaksemme antaa käyttöösi esimerkiksi ostoskorin toiminnot useammilla sivuilla. Käyntisi lopuksi ja käyttämäsi Internet-selaimen päättämisen jälkeen tämänkaltaiset istuntoevästeet poistetaan yleensä automaattisesti.

 

Tämän lisäksi käytämme niin kutsuttuja pysyviä evästeitä, jotka asetetaan käyttöä pidemmäksi ajaksi ja poistetaan tietyn ajan kuluttua. Käytämme pysyviä evästeitä tunnistaaksemme sinut selainistuntoa pidemmän ajan. Näiden evästeiden avulla asetuksesi tallennetaan, jolloin verkkosivustomme muistaa sinut seuraavalla käyntikerralla ja käyttömukavuus lisääntyy.

 

Emme kerää tai tallenna tässä yhteydessä mitään henkilötietoja evästeisiin. Emme myöskään käytä mitään sellaisia tekniikoita, jotka yhdistävät evästeiden keräämät tiedot käyttäjätietoihin.

 

Voit itse määrätä selaimesi asetuksissa, voidaanko evästeitä asettaa ja käyttää. Voit ottaa selaimessasi evästeiden tallentamisen kokonaan pois käytöstä, rajoittaa sen tietyille verkkosivustoille tai konfiguroida selaimesi niin, että se ilmoittaa automaattisesti heti, kun eväste halutaan asettaa, ja pyytää sinulta siihen palautetta. Verkkosivustomme täyden toimintalaajuuden käyttämiseksi on kuitenkin teknisistä syistä tarpeen, että mainitut istuntoevästeet sallitaan.

4. Google Analytics

Verkkosivustomme käyttää Google Analyticsiä, Google Inc.:n (”Google”) verkkoanalyysipalvelua. Google Analytics käyttää nk. evästeitä, ”Cookies”, tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi ja jotka mahdollistavat suorittamasi verkkosivuston käytön analysoinnin. Evästeen luomat tiedot tämän verkkosivuston käytöstäsi (IP-osoitteesi mukaan lukien) siirretään yleensä Googlen palvelimelle USA:han ja tallennetaan sille. Jos IP-anonymisointi on aktivoitu tällä verkkosivustolla, Google kuitenkin lyhentää IP-osoitteesi Euroopan unionin jäsenvaltioiden tai muiden Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen sopimusvaltioiden sisällä. Ainoastaan poikkeustapauksissa täydellinen IP-osoite siirretään Googlen palvelimelle USA:han ja lyhennetään siellä. Meidän toimeksiannostamme Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi kootakseen raportteja verkkosivuston toiminnoista ja tarjoamaan muita verkkosivuston käyttöön ja Internetin käyttöön liittyviä palveluja verkkosivuston omistajayritykselle.

 

Google Analyticsin puitteissa Internet-selaimesi lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin.

 

Voit estää evästeiden tallennuksen suorittamalla vastaavan asetuksen selainohjelmassasi. Haluamme kuitenkin huomauttaa, että tässä tapauksessa et voi käyttää kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja niiden täydessä laajuudessa.

 

Huomautamme, että Google Analyticsiä käytetään tällä verkkosivustolla laajennuksella ”_anonymizelp()” ja näin IP-osoitettasi käsitellään edelleen vain lyhennetyssä muodossa, jotta suora henkilöön yhdistäminen ei olisi mahdollista.

 

Voit lisäksi estää evästeen luomien ja suorittamaasi verkkosivuston käyttöä koskevien tietojen (ml. IP-osoitteesi) lähettämisen Googlelle sekä Googlen suorittaman näiden tietojen käsittelyn koska tahansa tulevaisuutta varten lataamalla seuraavassa linkissä saatavana olevan selaimen lisäosan ja asentamalla sen: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

5. Kolmansien osapuolien sisällöt

Verkkosivustoomme on liitetty kolmansien osapuolien sisältöjä, kuten esimerkiksi Google Mapsin karttamateriaaleja. Edellytyksenä tälle on, että näiden sisältöjen tarjoajat näkevät käyttäjien IP-osoitteen voidakseen lähettää sisällöt käyttäjän vastaavalle selaimelle. Pyrimme käyttämään ainoastaan sellaisia sisältöjä, joiden tarjoajat käyttävät IP-osoitteita ainoastaan sisältöjen toimittamiseen. Emme voi kuitenkaan vaikuttaa siihen, jos vastaava tarjoaja tallentaa IP-osoitteen myös esim. tilastotarkoituksissa.

6. Tietoturva

Käytämme teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä suojaamaan kertyviä tai kerättyjä henkilötietoja, erityisesti satunnaista tai tahallista manipulointia, hävittämistä, tuhoamista tai asiattomien henkilöiden käyttöä vastaan. Turvatoimenpiteitämme parannetaan jatkuvasti teknistä kehitystä vastaavasti.

 

Verkkosivustomme salataan SSL-tekniikalla asiattomien kolmansien osapuolten käytön estämiseksi. Tunnistat turvallisen siirron protokollatunnisteesta ”https://” sekä URL-rivillä näkyvästä viittauksesta luotettavaan sertifikaattiin.

7. Sinun oikeutesi

Jos sinulla on kysyttävää siitä, kuinka käytämme henkilötietojasi, käänny kirjallisesti ISO-Chemie GmbH:n puoleen, Röntgenstr. 12, 73431 Aalen, tai sähköpostitse osoitteeseen portal@iso-chemie.de, Saksa, ja liitä mahdollisuuksien mukaan liitteeksi kopio henkilöllisyystodistuksestasi.

 

Tämän lisäksi voit kääntyä vastaavan tietosuojavaltuutetun puoleen. Yhteystiedot löytyvät kohdasta Tietosuojan yhteyshenkilö.

 

Tietojesi käsittelyn kohteena olevana henkilönä voit käyttää tiettyjä GDPR:n sekä muiden voimassa olevien tietosuojamääräysten mukaisia oikeuksiasi. Seuraava osio sisältää selvityksiä asianomaisoikeuksistasi GDPR:n mukaisesti. Kyselysi laadusta ja laajuudesta riippuen pyydämme kohdistamaan kyselysi meille kirjallisesti.

Asianomaisoikeudet

GDPR:n mukaisesti sinulla on ISO-Chemie GmbH:n suhteen erityisesti seuraavat oikeudet asianomaisena henkilönä:

Oikeus tietoihin pääsyyn (GDPR 15 artikla):

Voit pyytää meiltä koska tahansa tietoja meidän sinusta tallentamistamme tiedoista. Tämä tieto koskee muun muassa käsittelemiämme tietokategorioita, mihin tarkoitukseen tietoja käsittelemme, tietojen alkuperä, mikäli emme ole keränneet niitä suoraan sinulta, sekä mahdolliset vastaanottajat, joille tietosi on välitetty. Voit saada meiltä maksuttoman kopion tiedoistasi. Jos haluat useampia kopioita, pidätämme oikeuden laskuttaa lisäkopioista.

Oikeus tietojen oikaisuun (GDPR 16 artikla):

Voit pyytää meitä oikaisemaan tietojasi. Ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin sinusta tallentamiemme ja jatkuvasti käsittelemiemme tietojen pitämiseksi oikeina, täydellisinä ja ajankohtaisina, uusimpiin käytössämme oleviin tietoihin perustuen.

Oikeus tietojen poistamiseen (GDPR 17 artikla):

Voit pyytää meitä poistamaan tietosi, mikäli tähän on olemassa lakisääteiset edellytykset. Näin voi olla GDPR:n 17 artiklan mukaisesti esimerkiksi silloin, kun:

  • tietoja ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty tai niitä on muuten käsitelty;
  • peruutat tietojenkäsittelyn perustana olevan suostumuksesi, eikä käsittelylle ole muuta oikeudellista perustaa;
  • vastustat tietojesi käsittelyä, eikä käsittelylle ole olemassa mitään etusijaisia laillisia perusteita, tai kiellät tietojen käsittelyn suoramainontatarkoituksissa;
  • tietoja on käsitelty luvattomasti;
  • käsittely ei ole tarpeen, jotta varmistettaisiin meiltä tietojesi käsittelyä vaativan lakisääteisen velvollisuuden noudattaminen; erityisesti lakisääteisten säilytysaikojen suhteen; oikeudellisten vaatimusten aikaansaamiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen (GDPR 18 artikla):

Voit pyytää meitä rajoittamaan tietojesi käsittelyä, mikäli:

  • kiistät tietojen oikeellisuuden ja vain siksi ajanjaksoksi, jonka tarvitsemme tietojen oikeellisuuden tarkastamiseksi;
  • käsittely on luvatonta ja kiellät tietojesi poistamisen ja vaadit sen sijaan käytön rajoittamista;
  • emme tarvitse tietojasi enää, mutta tarvitset niitä oikeudellisten vaateittesi aikaansaamiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi;
  • olet kieltänyt käsittelyn, eikä ole vielä selvitetty, voittavatko meidän lailliset perusteemme sinun lailliset perusteesi.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen (GDPR 20 artikla):

Pyynnöstäsi siirrämme tietosi – mikäli tämä on teknisesti mahdollista – toiselle vastuulliselle taholle. Tämä oikeus sinulla on kuitenkin vain, mikäli tietojen käsittely perustuu sinun suostumukseesi tai se on tarpeen sopimuksen toteuttamiseksi. Voit myös pyytää tietojesi kopion vastaanottamisen sijaan, että lähetämme tietosi suoraan toiselle, sinun ilmoittamallesi vastuulliselle taholle.

Oikeus peruutukseen (GDPR 21 artikla):

Voit koska tahansa kieltää tietojesi käsittelyn erityisestä tilanteestasi johtuvista syistä, mikäli tietojen käsittely perustuu sinun suostumukseesi tai meidän tai kolmannen osapuolen oikeutettuihin etuihin. Tässä tapauksessa emme enää jatka tietojesi käsittelyä. Jälkimmäinen ei ole voimassa, mikäli voimme esittää käsittelylle pakottavia suojelukelpoisia perusteita, jotka voittavat sinun etusi, tai jos tarvitsemme tietojasi oikeudellisten vaatimusten aikaansaamiseen, esittämiseen tai puolustamiseen.

Asianomaisoikeuksien täyttämisen aikarajat

Pyrimme yleisesti käsittelemään kaikki kyselyt 30 päivän kuluessa. Tämä aikaraja saattaa kuitenkin pidentyä kyselysi erityisiä asianomaisoikeuksia tai moninaisuutta koskevista syistä.

Tiedotusrajoitus asianomaisoikeuksien täyttämisessä

Tietyissä tilanteissa emme ehkä voi antaa sinulle lakisääteisistä määräyksistä johtuen tietoja kaikista tiedoistasi. Mikäli meidän on kieltäydyttävä tiedotuspyynnöstäsi tällaisessa tapauksessa, ilmoitamme sinulle samalla kieltäytymisen syistä.

Valitus valvontaviranomaisille

ISO-Chemie GmbH ottaa sinun huolesi ja oikeutesi erittäin vakavasti. Jos olet kuitenkin sitä mieltä, että emme ole käsitelleet valituksiasi tai huoliasi riittävästi, sinulla on oikeus tehdä valitus vastaavalle tietosuojaviranomaiselle.

8. Näiden tietosuojamääräysten muutos

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä tietosuojamääräyksiä koska tahansa tulevin vaikutuksin. Kulloinkin ajankohtainen versio on käytettävissä verkkosivustollamme. Vieraile verkkosivustolla säännöllisesti ja hanki tietoja voimassa olevista tietosuojamääräyksistä.

 

Tila: 25.5.2018

Yhteyshenkilö Tietosuoja
 

Yhteyshenkilö Tietosuoja

 

ISO-CHEMIE GmbH

Tietosuojavaltuutettu

Röntgenstrasse 12

73431 AALEN

 

Puhelin +49 (0)7361 94 90-9846

 

S-POSTI  DSB@iso-chemie.de

 

Viimeinen päivitys: 25.05.2018